Operagroep The Fat Lady /// Overveen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Operagroep The Fat Lady

Julianalaan 144
2051 JW Overveen
Tel: 06-51479688
www.thefatlady.nl

Stichting The Fat Lady werd in januari 2014 opgericht om haar missie en doelen op het gebied van opera te kunnen uitdragen door middel van innovatieve opera producties. En al enkele maanden later volgde het eerste stuk. Op 11 juni 2014 was de première  van haar eerste productie: 'Orfeo ed Euridice, opnieuw verteld'.

De missie van Operagroep The Fat Lady is het zorgen voor de continuïteit van operatradite, d.w.z. van de muzikale meesterwerken en de klassieke verhalen. In haar visie moet een nieuwe kijk op opera op aansprekende wijze met het publiek gecommuniceerd worden.
Dit betekend:
-Op innovatieve en originele wijze muziek, kunst en geschiedenis combineren, zonder de historische context en waarden te verliezen
-Krachtig totaaltheater ten tonele voeren gebaseerd op diepgaande interpretatie, originele muzikale bewerkingen en moderne vormgeving
-Ruimte geven aan jonge artiesten om met hun eigen kunst de dialoog aan te gaan met publiek van hun eigen leeftijd (20-40 jaar)

 In 2015 kwamen ze met hun tweede stuk, uitgevoerd in de Haarlemse Lichtfabriek, genaamd 'DNA: Dina And Aeneas', en bewezen ze wederom dat ze hun missie absoluut reacht aan doen.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Reacties (0)

500 tekens over

Cancel or

Of reageer via facebook: