Club Ruis /// Haarlem

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 Stem)
Club Ruis

Club Ruis

Smedestraat 31
2011 RE Haarlem
023-5246718
www.clubruis.nl

Club Ruis is één van de nieuwste aanvullingen van het Haarlemse nachtleven. Gevestigd op de locatie van de vroegere Club 023 en door de jaren heen een locatie waar veel jongeren uit zijn gegaan heeft Club Ruis een ander idee, een andere stijl en een andere richting naar een voornamelijk ouder publiek. Het is spiksplinternieuw, maar lees het hieronderstaande promotietekstje van hun website, en wellicht geeft het je een idee wat je wachten staat.

Ruis is een tijdelijke verstoring van het ideale, het is niet gestructureerd en niet relevant. Het is een tijdelijke fase, betwixt and between, niet het een en ook niet het ander. Ruis staat voor vrijheid en tolerantie. Ruis is een club in Haarlem met een exclusieve en internationale touch. Club Ruis geeft jou een ongestructureerde en irrelevante verstoring van het alledaagse. Wij omarmen welvaart en verhogen de kwaliteit van het (nacht)leven.

Bezoekers van Ruis kunnen rekenen op een kleurrijke mix van vernieuwende elektronische muziek, een vrije sfeer en attente bediening. Ruis biedt ruimte aan 400 mensen. 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Reacties (0)

500 tekens over

Cancel or

Of reageer via facebook: