Over Ons

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 Stem)

HaarlemXL bestaat sinds 2009 en is begonnen als een website, met daarop de uitagenda voor Haarlem en omstreken.

Het was de eerste website in Haarlem waar de agenda’s van alle Haarlemse podia en musea, inclusief evenementen, werden verenigt. In 2011 zijn we maandelijks een printversie van de uitagenda gaan uitgeven, de HaarlemXL UITagenda. In korte tijd is deze uitklapbare uitladder een begrip geworden in Haarlem en omgeving. In de zomer van 2013 zet HaarlemXL een nieuwe stap vooruit en lanceert het een online magazine, HaarlemXL.nl 

Ton Witkamp is de eigenaar en de dragende kracht achter HaarlemXL. Jarenlang heeft hij op het strand gewerkt en ging regelmatig op reis naar verre oorden. Naast zijn werkervaring in de horeca en zijn wereldreizen, heeft hij ook ervaring als (advertentie)verkoper en is eigenaar geweest van kunstwinkel ‘Salon Newton’. Van 2001 tot 2008 heeft Ton als vrijwilliger gewerkt op de Niet-Thuis redactie (het culturele radioprogramma) van de stadsomroep Haarlem105. Hier kwam hij op het idee om een website te ontwikkelen waarop alle agenda’s van Haarlemse podia en musea op zouden moeten samenkomen. In 2008 ronde hij zijn deeltijdstudie Journalistiek succesvol af en vanaf toen is hij zich bezig gaan houden met HaarlemXL. 

Tristan Hendrikx verzorgt de vormgeving van HaarlemXL, hij is van ontwerpbureau Flying Cow. Tristan heeft meer dan 10 jaar professionele ervaring op het gebied van vormgeving en het bouwen van websites. Als steun en toeverlaat is hij vanaf het begin bij HaarlemXL betrokken geweest. Naast vormgever is hij tevens muzikant en maakte in het verleden als toetsenist deel uit van de Haarlemse band Glitterblind.

Joost Kamp verzorgt zowel de sales als redactie. Meer dan 10 jaar lang was Joost werkzaam in de muziek industrie, als programmeur en marketingmedewerker bij het Patronaat en als zelfstandig ondernemer met zijn eigen boekingskantoor Glam Bookings.

Anna van Willenswaard gaat over de sociale media bij HaarlemXL. Dit doet zij ook voor het Kunstfort in Vijfhuizen.

Mivanthi Biamore, SEO Executive, houdt zich bezig met zoekmachine optimalisatie en linkbuilding.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Of reageer via facebook: