Missie XL

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Missie HaarlemXL

We zijn gericht op het promoten van kunst, cultuur, uitgaan en de stad Haarlem. Hierbij maken we gebruik van een website, sociale media en drukwerk.

HaarlemXL staat voor Haarlem en de omliggende gemeentes. 

Op de website komt de uitagenda samen met de locaties van podia, musea, recreatie, winkels en horeca. Verder wordt er een beeld gegeven van jaarlijkse evenementen, mooie gebouwen en bekende Haarlemmers. 

Kortom: Op HaarlemXL.nl vind je alles wat Haarlem en omgeving zo leuk maakt en waarom Haarlemmers trots zijn op hun stad. Gemaakt door en voor HaarlemXL-ers.

Ons hoofddoel is om meer bezoekers te generen voor voorstellingen, concerten, tentoonstellingen, evenementen en andere festiviteiten en activiteiten in Haarlem en omliggende gemeentes.

Waarom vinden we dit zo belangrijk?

Kunstenaars, acteurs, muzikanten, artiesten en andere creatieve mensen, laten zich vaak leiden door hun passie, idealen en verbeelding. Zij zijn de spiegels van onze beschaving en geven kleur aan onze wereld.

De harde bezuinigingen zullen deze vaak ondergewaardeerde, maar onmisbare groep hard treffen en het culturele landschap ingrijpend veranderen. Vandaar dat we juist deze mensen willen steunen. Dat doen we door een platform te creëren waarop het publiek in …. en omgeving te zien krijgt wat er allemaal op het (culturele) programma staat.

Liefhebbers van kunst, cultuur en uitgaan zijn de aangewezen mensen om de door hen geliefde kunstenaars, acteurs, musici, artiesten, creatieve instellingen, amateurgezelschappen en andere organisaties te promoten. Door publiek goed te informeren en bezoekers maximaal cultuur te laten afnemen, kan het aanbod op peil blijven. Haarlem XL wil daaraan nadrukkelijk een bijdrage leveren.

Dit denken we te kunnen bereiken, door te berichten over kunst, cultuur, winkelen en uitgaan, maar ook aandacht te besteden aan alles wat Haarlem en omgeving zo leuk maakt. Onze is liefde voor Haarlem is XL - vandaar.

Wil jij ons helpen!
Vind jij kunst, cultuur en uitgaan ook belangrijk? Houd je van Haarlem? Start als CCP-er! Meld je aan als vrijwilliger. Een CCP-er staat voor Cultureel Contact Persoon. Als CCP-er bericht je over jouw culturele passie en het aanbod waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Maar het kunnen ook berichten en foto’s (filmpjes) zijn van bijvoorbeeld mooie (historische) gebouwen, dat leuke Haarlemse winkeltje, een sterk of ontroerend straatverhaal of weetjes van bekende Haarlemmers (BH-ers).

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-33860065

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Of reageer via facebook: