Werken bij HaarlemXL

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Wil je een bijdrage leveren aan HaarlemXL? Vind jij kunst, cultuur en uitgaan ook zo belangrijk? Houd je van Haarlem? Deel je onze Missie XL? Kom dan ons team versterken! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 33860065

HaarlemXL kan niet zonder vrijwilligers en stagiaires . Wij zijn op zoek naar mensen (van alle leeftijden!) die het leuk vinden en de tijd hebben om iets te betekenen voor Haarlem en het lokale culturele leven. Ook als je bepaalde (werk)ervaringen wilt opdoen (of een netwerk wilt opbouwen) om daar eventueel je beroep van te maken, ben je van harte welkom om aan te sluiten bij ons team.

  • We zijn op zoeken naar mensen die thuis of op de redactie data (o.a. agendapunten) willen invoeren in de website(s) en/ of bepaalde informatie willen zoeken en verzamelen via internet.
  • Ook zijn we op zoek naar, zoals wij dat bij HaarlemXL noemen, CCP-ers. Een CCP-er staat voor Cultureel Contact Persoon en schrijft (en maakt foto’s en filmpjes) voor de website en/of richt zich op sociale media. Als CCP-er bericht je over alles wat er te doen en te beleven is in Haarlem en omgeving. Naast kunst, cultuur en uitgaan besteedt je ook aandacht aan o.a. mooie (historische) gebouwen, de leuke – typisch Haarlemse – winkeltjes, straatverhalen, en aan nieuwtjes en weetjes over bekende Haarlemmers (BH-ers).
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Of reageer via facebook: