ABC Architectuurcentrum /// Haarlem

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 Stem)
ABC Architectuurcentrum

ABC Architectuurcentrum

Groot Heiligland 47
2011 EP HAARLEM
Tel: 023-5340584
www.architectuurhaarlem.nl

Het ABC Architectuurcentrum  Haarlem (kortweg ABC) is opgericht in 1989, met de doelstelling om de prachtige gebouwen van Haarlem en de omgeving en de regio Kennemerland onder de aandacht te brengen van een groter publiek.

Om deze doelstelling te bereiken organiseert het ABC Architectuurcentrum een legio aan verschillende activiteiten, denk aan o.a. lezingen, tentoonstellingen, symposia, discussies, workshops en diverse andere activiteiten.

Het ABC richt op alle partijen die zich bevinden in de ‘bouwkolom’, denk aan bestuurders, opdrachtgevers, (interieur)architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, projectontwikkelaars, gemeentelijke- en provinciale beleidsmakers.

Maar naast de mensen in de ‘bouwkolom’, richt het ABC zich ook op een breed publiek, de bewoners van Haarlem en omgeving, maar ook de 2 miljoen toeristen die zich ieder jaar in Haarlem vinden.

Gelegen tegenover het befaamde Frans Hals museum in de historische binnenstad, aan Groot Heiligland, is het ABC makkelijk bereikbaar en gratis toegankelijk voor het publiek.

Openingstijden:
di-za: 12:00-17:00
zo: 13:00-17:00

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Reacties (0)

500 tekens over

Cancel or

Of reageer via facebook: